Over bedrijfsuitje Sneek

Wist u dat?

  • Ook als uw ideale bedrijfsuitje in Sneek er niet bijzit, u bij ons een arrangement op maat kunt boeken, laat u informeren door onze medewerkers.
  • Wij ook uw hotelovernachting in Sneek kunnen verzorgen.
  • Wij prijsafspraken hebben met diverse tourbus-bedrijven, waardoor wij u scherpe tarieven kunnen bieden voor het vervoer van en naar uw bedrijfsuitje in Sneek.

Op zoek naar een origineel bedrijfsuitje in Sneek? Sneek heeft een bruisend en gezellig centrum waardoor de stad zeer geschikt is als decor voor een bedrijfsuitje.

Sneek, de geschiedenis komt tot leven

Sneek (in Friesland Snits genoemd) is rond de 10e eeuw ontstaan op een hoger gelegen stuk land, ook wel landtong of Snake genoemd, hiervan is de naam van de stad afgeleid. In 1456 kreeg de stad haar felbegeerde stadsrechten. Gedurende 2 jaar was Sneek zelfs de hoofdstad van Friesland. Sneek telt 35.000 inwoners. De historische binnenstad, de beroemde Waterpoort, de Sneekweek en het Sneekermeer maken Sneek een populaire Friese stad om te bezoeken.

Bedrijfsuitjes in andere steden

Naast Bedrijfsuitjes in Sneek organiseren wij ook in andere steden onze uitjes zoals AssenGroningen en Leeuwarden. Ook voor uitstappen in België en Duitsland bent u bij ons aan het goede adres, informeer naar de vele mogelijkheden.

Uitstappen op maat in Sneek

Vaak is een bedrijfsuitje organiseren maatwerk, wij maken graag een maatwerk offerte voor u, ook het eventueel toevoegen van vervoer per luxe tourbus of een overnachting in een hotel kunnen wij voor u verzorgen.

Keurmerk Groepsuitjes

Hoe weet u nu dat u te maken heeft met een bonafide organisatie die uw uitstap organiseert? Wij zijn al vele jaren aangesloten bij Keurmerk Groepsuitjes, waardoor uw verzekerd bent zaken te doen met een betrouwbare partij.

Vast contactpersoon

Als u een bedrijfsuitje reserveert krijgt u een vast aanspreekpunt die alles rondom uw uitstap voor u verzorgt. Niet alleen zorgt uw contactpersoon dat de bedrijfsuitje goed geregeld is, ook doet hij/zij een eindcheck bij alle onderdelen van uw uitje 2 dagen van te voren zodat uw gezelschap op de dag zelf vooral bezig is met het genieten van de verzorgde dag, wel zo prettig. Meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.